Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 541

A meghivólevéllel kapcsolatban annyit füznék hozzá az eddigi részletes információkhoz....

Meghivólevél kanadai állampolgártól vagy "permanent resident"-től lehet, és vagy a "citizenship card", vagy pedig a "permanent resident card" (ha nincs, akkor az IMM 1000 - a letelepedési engedély) másolatát szükséges a levélhez csatolni. Bele kell a hugodnak irni, hogy náluk fogsz lakni, minden költségedet fizetik, mi az út célja, az útiterv, mikor mész vissza, mi a meghivó foglalkozása - ezen kivül neveket, telefonszámokat, cimeket, születési évszámokat kérnek. 

Amikor én ezt két éve intéztem az apukámnak, megtoldottam a fentieket a legfrissebb bankszámla egyenlegem másolatával, fizetési szelvénnyel - ugyanis apukám nemigen hozott magával pénzt, a számláján sem volt sok, és nyugdijas. Egészségügyi biztositást is vettem arra az időszakra, de ez már lehet, hogy túlkapás volt a részemről! :)  A lényeg az, azt próbáltam bebizonyitani, hogyha szükség lenne rá, akkor eltartanám őket és nem a kanadai államnak kell. Ez talán segitene a Te helyzetedben is. Sok sikert.

Előzmény: benom (538)