imrefysa Creative Commons License 2008.02.11 0 0 595
Hali!

Akkor, amikor mi vettük még 80 körül volt az ára a hasonló tudású Stihleké meg 90 fölött. Ezt a fórumot csak nemrég fedeztem fel, akkor a választásnál a név és a pénztárca döntött.
Túl sok láncfűrésszel még nem dolgoztam, és nagy géppel pedig egyáltalán nem. De akkor az volt a határozott véleményem (és ezt azóta is tartom) hogy a kisgépek közül erdőre nem vennék Stihlet, ácsmunkához pedig nem vennék Husqvarnat, hanem Stihlet vennék. Mivel az árát már szerintem megszolgálta így nem bántam meg a megvételét. De így hogy már halottam, hogy az olajozás szériahiba, megfontolom, hogy ajánljam-e valakinek a 136-ot. Eddig egy 137-el találkoztam, de annak nem tetszett a hangja. Ez lehet, hogy csak a gazdájának tudható be.
Ezek után egy kis fényezés: Voltunk fát vágni közösben egy ismerőssel. Neki egy ??? Stihlje van igaz már régebbi darab, nekünk 136 Husi akkor múlt 2 éves, méretre kb. egyformák. Egy erdőszélet lehetett kipucolni + a botlókat botolhattuk le cserébe. Ránéztére nem tűntek túl nagynak, de voltak olyan részek, amiket nem tudtunk átvágni a 38-as lappal. A Stihlel volt egy csomó probléma sokszor meg kellett vele állni pihenni, a Husi legalább 2x annyi hasznos üzemórát teljesített mint a Stihl, pedig minden tankolásnál szétszedtük és kitisztítottuk a láncvezetőt is. Most karácsonyra vettek Ők is egy 136-ost, akkor még nem halottam az olajozásos problémáról. Még nem üzemelték be, de kíváncsi leszek az első visszhangokra.
Summa: Ha ezen az olajozási problémán sikerül átlépni szerintem egy nagyon tuti kis gép a maga kategóriájában, bár az valószínű, hogy a gyerekeim nem fogják használni. :( (De ez úgy tűnik általános jelenség: Egy ismerősnél sorba döglenek meg az újonnan vásárolt BOSSH kék kisflexek, és akkor elő kell neki venni a régi15 évest ami még midig megy.)

Üdv,
ImrefySa

UI: Referáljál mit mondanak a szervizben?
Előzmény: dobro81 (585)