Aurora11
2008.02.11
|
|
0 0
118
|
Szerintem nincs "a" fajta anyag vagy "b" fajta anyag,csak egy kontinuum anyag van.Az anyagi minőséget az örvények szerkezete határozza meg.És mivel sokféle típusú örvényekre vagyis módusokra oszthatjuk az anyagot,más más minőséget alkotnak,de nem ugyanazt írják le.Más módusrendszert alkot és csak egy módusbelieket szabad összehozni amik azonos részecskék.Ha nem azonosak nincs interferencia,eltünik a fázistényező.A valószínűségek adódnak csak össze.Szerintem arra érti Feymann,hogy,minden részecske csak egy részecske tükörképe,mert elég lenne csak egy részecskével mint módussal leiírni az anyagot.Mondjuk az A-tommal(Leon Ledermann).Csak más energiaintervallumban más módusokat könnyebb használni másféle részecskék jönnek be.Mintha a vizsgálathoz használt energia határozná meg,hogy az anyag csak molekulából áll:1/40 eV,atomokból áll:1 eV,atommag+elektron:3,6 eV,nukleonokból+elektronból:MeV,hadronokból+elektronokból:GeV,kvarkokból+elektronokból:Tev,...
Szerintem ez más és más anyagieloszlás bázisállapotrendszer,ami az adott energián megfigyelt áramláshoz a legcélszerübben illik. |
Előzmény: ineo (109)
|
|