pégé1 Creative Commons License 2008.02.11 0 0 1149

Sziasztok Kemencés KOLLÉGÁK  !

Hosszas keresés után rátaláltam erre a honlapra,elolvastam az összes hozzászólást amit irtatok és elkészítettem a " mozdonyomat ". Köszönöm a sok tanácsot,január elején kezdtem az építést és most már fűtögetek. Remélem nem vagytok elfogultak a sütkérezést illetően és minden olyan finom mint ahogyan irjátok mert én még nem kóstoltam kemencés ételt. Nem is gondoltam az építés elején ,hogy ez ekkora munka lesz egyedül csinálva.Már csak apró simitások vannak hátra. Ahhoz kérnék még egy kis segítséget,hogy milyen fával fütsem pl. a nyárfán kívül ill. egyéb fútőanyaggal ,milyen intenzitással hogy jól beüzemeljem a búbost ? Amikor elkezdtem foglalkozni az egész  tervezéssel nagyon sokat neteztem a feleségem szerint már majdnem , hogy a függőség határát súroltam de látva a művet már kezd megnyugodni.A Következőt mondta.: Te megépíted a kemencét pár hónap alatt és mindenki azt mondja milyen ügyes vagy én meg süthetek benne vagy 30 évig .

Remélem ez így is lesz!

 

     Sziasztok!  Mindent köszönök !    Géza