Törölt nick Creative Commons License 2008.02.09 0 0 12
a sajtoszabadság során tele van az ország bulvárlaopkkal, okostobiásokkal, akik áltudományos alapon kritizálnak komoly tudosokat, politikusokat.

Nos a Greenspain egy fej volt, és az elnök nem egyedül csinálja, a politikát, a gazdaságot stb... Egy sereg nagytudásu tanácsadó kikérdezése után mondja, csinálja amit.... naná hogy a Bushnak hiszek, mert aki a száját tépi minden felelösség nélkül (ala sajtoszabadság) eltünik a feledésben és csak egy vicc marad belöle.

példák vannak erre, akár az UFO ügyek, akár a Keneddy gyilkosság (még egy dilettáns filmet is készithettek belöle, ahol az ügyész olyanokat mond, ami az eredeti perben abszolut nem hangzott el) de ugyanez a dilettáns kételkedés a holdraszállásnál is, azt állitja egy és más, hogy az egész kamu, nem is volt......

Szoval afapk következö hsz-jéböl is láthato, mennyire lehet komolyan venni ezeket a diletténs statisztikákat. De mint mondtam: nem a statisztika hanem a valoság a döntö, az amit tapasztalsz, ami kihat a kisemberre. Houstonban 2 év alatt kicserélték az összes belsö gyürü hidat, az egekben hömpölyög a kocsiözön, miközben Münchenben idestova 25 év mulva SEM futja befejezni a Mittlerer Ringet. Az autopálya forgalom belemegy egy lámpás 3 sávos körgyürübe, aztán hirtelen egy pompás alagut után folytatja a Slazburgi autopályán.

A statisztika az lehetne, hogy mennyit élnek, költenek az amerikaiak, mennyit költenek luxusyachtokra, mahagonival a WC ülökére és ha éjjel Key West-töl repülövel felmész New Yorkig, nem alszanak ki a fények alattad, --és elsirod magad a látványtol.

Nos ez az Amerika broken. És Amerika brokan, hogy vegye át az Airbusz..... Ide irányul a Merci, BMW, Lexus export. Mindenki broken, hitelre veszik.

Igen, de kinek tartozik és mennyivel az USA? erröl nem irtál. Mennyi a GDP és a nemzeti jövedelem %-os aránya---hasonlisad össze a többi országgal. Akiknél nem volt 9-11, ahol nem volt iraki háboru és ahol nem Bush stb.....
Előzmény: DR. ECK (10)