banya Creative Commons License 1998.10.20 0 0 178
yzy, kedves!
Sokfélék (hál' istennek) az emberek, különbözően gondolkodunk a világról, annak eseményeiről. Ez így van jól. Amit én leírtam az, hogy _szerintem_ hogy van, én hogy látom. Aki máshogy gondolja, szíve joga. Nincs ezzel semmi bajom. Véleményt cserélünk, nem?
Az meg, hogy miért van együtt a párjával valaki, ha sorozatosan megcsalja, számtalan oka lehet. Csak néhány (IMHO): biztonságérzet, szeretet/szerelem, kényelmesség, megszokás, stb. Úgy gondolom, hogy az élet nem fekete és nem fehér, hanem a közte lévő összes árnyalat szóba jöhet. Ki így, ki úgy éli meg. Én ebből egyfélét élek, de sokfélét látok és még többfélét tudok elfogadni.
Tudod, mi a párommal anno, még házasságunk hajnalán kötöttünk egy megállapodást (ő is hozzám hasonlóan vélekedik erről az egészről):
1. Ha valamelyikünk megcsalja a másikat még véletlenül se (lelkiismeretfurdalásból, tisztánlátás érdekében, stb. se) mondja meg. Ami nincs, az nem fáj.
2. Bárhol félreléphet, de nálunk otthon, a mi lakásunkban, a mi ágyunkban NEM! az tabu!
Fogalmam sincs, hogy ő félrelépett-e (nem is érdekel), de eddig sosem érzékeltem, hogy más nő miatt én hiányt szenvedtem volna bármiben is vagy kárát láttam volna. Ha csinálta is, nagyon diszkréten. De mondom: nem érdekel.

Csak csendesen jegyzem meg, hogy a hűtlenség topic ezeket vesézi oda-vissza!