Törölt nick Creative Commons License 2008.02.09 0 0 9
szá,ok- statisztikák özöne, --ki tudja ezt követni és mennyire megbizhatóak ezek a propagandaszerü hiresztelések. Alapvetöen az sem igaz hogy broke. Miért, milyen számok, szabályok alapján?? A fegyverkezés és a háborók egy invesztment és nem tudni mennyi a kifutási ideje. A mortgage crisis pedig a 9-11 utáni invesztisici krizis következménye---volumenében egy röhej a GDP és egyéb arányokhoz.

A broke egy fatális marhaság. Ha egy pici probléma is lenne, akkor a kedvenc europai szisztémákhoz hasonloan több adot rakhatnának a benzinre,, gyorsan kiszámolhatod, hogy kb 5 másik irkai háborut financirozhatnának belöle.

Az egész professzori szinten elöadott tudalékosság pontosan olyan, mint a vallás meg a biblia milliok hisznek és követik -- ellenörizhetetlen és alaptalan dolgokat. Mint itt. Kimutatások vannak, minden olyan rettenetes--mégis az USA a legfontosabb business partner Japánnak, Kinának, Europának.

A fegyverkezést és a katonai kiadásokat igyekszenek Bush és a republikánusok számlájára irni. Pedig ugyanez volt az összes demokrata uralom idején is.

Igen, sajnos a fegyverkezés elviszi apénzt, azzal a pénzzel sokszor jobban élhetnénk.
De ha te nem fegyverkezel, fegyverkezik a másik és holnap itt van az ablak alatt. Nem tehetünk mást, fegyverkezni kell. Fegvyerek kellenek, hogy idioták ne uralkodhassanak.

Csupán egy példa. Mi köze van a fegyverkezéshez pld. az iráni forradalom és a legutobbi kijelentéseknek. Mi köze van az USA-nak ahhoz, hogy pld. Iran nem ismeri el Izraelt. Izrael kinek a gyereke? Europának, az oroszoknak nincs közük hozzá? Ha az USA nem védi meg, akkor vigye aki akarja??

És hogy volt ez pld. 1967-ben?? Ha nem lett volna fegyvere Iraelnek, hogyan védte volna meg magát? Na ja, ha nem lett volna 1967 es háboró, akkor az ilyen cikkezök tücsköt békát kiabálhattak volna a kormányra, amiért fegyvereket fejleszt stb...

De kedves professzor ur. A kommunizmus ezért az embertelen sok fegyverkezés miatt dölt meg. Akkor megérte, nem????
Előzmény: DR. ECK (8)