KiberLovag Creative Commons License 2008.02.08 0 0 15929

Nos megjártam a beszerző-utam... :)

Xenonizzo.hu shopban nagyon korrektek voltak... elmondták, hogy a 18LED-es 5/21 nagyon jó, az egyik családtagnak van Cee'd-je ott próbálgatták... (20LED-es nem jó, mert nem fér be, és nem is jobb a fénye), amit viszont előre helyzetjelzőnek néztem, oda mást ajánl, mert a Cee'd-ben az jobban bírja, mellesleg olcsóbb is volt...

A H1 H7 pár-pár GP-ről lebeszélt, Cee'd-be nem az igazi a foncsor miatt, ez az égő, ha jól értem, csak bizonyos foncsor-típusú autókba jó...

Így hát irány az Andor utca, ott vettem Osram Nigh Breaker-t H1 és H7, hát ott se sok van már, akit még érdekel, az szaladjon... a pultos szerint nagyon jó a fénye...

Így aztán végeredményben olcsóbban is jöttem ki, és mindenki korrekt volt, a xenonizzosok szerint azonban hosszútávon jobban megéri egy 25-35e közti uniós engedéllyel rendelkező (állítólag ezzel a KPM is békén hagy) HID Xenon, amihez adnak papírokat igazolásnak... hát még tanulmányozom a kérdést...

A LED-eket tán még ma be is rakom, megpróbálok fotózni, majd keresek egy féltéglát a pedálra... :)

Előzmény: ZoliBA (15885)