ardian Creative Commons License 2008.02.08 0 0 702

Most volt időm elejétől a végégig végigolvasni a topikot. :-((

 

Szintén szemeretelepi lakos vagyok, akinek már a dédszülei is itt éltek, ezért a bicska kinyílik a zsebemben a stílusodtól és a tájékozatlanságodtól, amikor a "miért költöztetek ide? miért engedték, hogy ide építkezzenek" típusú kijelentéseiddel jössz...

 

Itt a telkek-házak 100 éve épültek ki, amikor még senkinek sem fordult meg a fejében se M0, se KKK. Vasúti pályának lett kihagyva az a 20-30 m széles sáv, azután vki ránézett a térképre és megállapította, hogy jé, itt van hely útnak. De a helyszínen még gondolom sosem járt, ahogyan te sem. Konkrétan az Üllői út-Sallai között alig 10 méter a távolság a két házsor között, de a tervekben ezt a területet volt pofájuk városiasnak minősíteni szemben a többi résszel, ami "intenzív kertvárosi" kategóriába esik. Gondolom, nem véletlenül, mert így olcsóbb lesz kisajátítani a házakat, telkeket, holott a terület SEMMIBEN SEM KÜLÖLÖNBÖZIK A KÖRNYÉKTŐL.

 

EU-s pénzzel kapcsolatban pedig rossz hírem van. Az EU nem támogat olyan beruházást, ami társadalmi ellenkezést vált ki az érintett lakosságból. Ez SZABÁLY. Mi, itt lakók mindent el fogunk követni, hogy tiltakozásunkat minden fórumon terjesszük, megismertessük, Budapesttől Brüsszelig.

 

Nem titok, hogy leginkábbis egyáltalán nem szeretnénk KKK-t, de ha igen, csakis alagútban, megfelelő szűrőberendezésekkel, és cserében a tömegközlekedés megfelelő fejlesztésével BEFELÉ, merthogy arra igyekszünk általában, nem a szomszédos kerületekbe. Kezdhetnék mindjárt a 3-as metró meghosszabbításával. :-)))

 

Előzmény: Törölt nick (691)