anton pavlovics Creative Commons License 2008.02.06 0 0 4279

De milyen áron, kedves barátom. Pont abban álltatok fejre, hogy nem bírtátok a verseny költségeit, mert a társadalmi rendszeretek nem volt hatékony.

 

Igazándiból a ruszkik is tudtak mikroprocesszort gyártani a rakétavezérléseikbe, csak a kihozataluk 4-5 nagyságrenddel volt kisebb, mint az amiké.

 

A történelem fintora, hogy mindezt egy segédszínész vette észre, és a helyes stratégiát egy másik segédszínész segítségével tudta bevállaltatni a szabad világgal.

 

És hiába tudták a bolsik, milyen halálos veszély a fellépésük, semmit se tudtak tenni ellenük. Mert megvolt a hit és az áldozatvállalási képesség. Ők meg nem voltak elég jók.

 

A mostani haverjaidból is pontosan a hatékonyság hiányzik. Amit le tudnak nyúzni a dolgozni képes és akaró középosztályról azt látható kedvvel osztják szét a saját zsebük és az őket hatalomban tartók között (ez utóbbiaknak csak annyit, hogy még véletlenül se emelkedhessenek), de képtelenek akkora tortát sütni, hogy mindenki jóllakhasson. Ezért még hibáztatni sincs okom őket: ilyennek születtek.

Előzmény: PuPu (4277)