Brian63 Creative Commons License 2008.02.06 0 0 15616

Sziasztok.

Beléptem a csapatba. Ma átvettem a Pappas-tól (Budafoki út) az

1.6 CRDI SW EX ECS+ Kompass Blue-t

KUM a rendszáma. A 13. kerületi okmányirodában kapta 04.-én

Átadáskor megkérdeztem, mennyi gázolaj van benne?

- Kb. 5 liter, és 53 literes a tank.

A mutató inkább már nulla alatt... Mentem 25 km-t Bp.-en és tankoltam 59L-t !!!

(igaz már csak poénból púpoztam. A végén már csak azért nem értem el a 60litert, mert a mögöttem állókra való tekintettel abbahagytam a csurgatást...)

Ami tetszett:

-A mai laza, dugó nélküli Bp.-i 50 km-en 5,5-öt mutatott az átlagfogyi mérő. (hímestojással a talpam alatt, max 3000-es fordulat). Még nem tépem a száját, de kellemesen autózható váltogatások nélkül)

-A felszereltsége kielégít teljesen. Minden szuper, és hangtalan.

Ami nem:

- Magamtól nem jöttem rá a tempomat bekapcsolására (2mp. várakozás) Szerintem kicsit túlbonyolított

- A rádióra a kalap kaki a legjobb kifejezés.

A Békásmegyer-Budakalász-Pomáz úton nincs vétel. (Országos pl. Sláger, Juventus)

Nem az Uralon túl, hanem csak Pomázon lakom Pesttől 6 km-re. Megszoktam, hogy a Swift II Siemens Rádió Navi -ja itt teljesen bezajosodik, de ez még annál is sz@ar@bb. Bocsi, de egy 5 millás autónál ez katasztrófális.

(Miközben a lanosom olcsó pioneer, vagy fokus, astra gyári rádiók azért végig szólnak ezen az útvonalon)

Nem a Siemenssel van a hiba aki ilyen rádiót gyárt, hanem azzal aki ezt beépíti!

Ha pesti vagy alföldi lennék, ez lehet, hogy soha fel sem tűnne... A hétvégi pilisi kirándulásoktól már nem is várok semmit a hegyek között.

Ezt leszámítva az összkép nagyon pozitív. Élvezet vezetni.

-