Miért, te nem? Elvitt az energia?
Atmos hű maradt önmagához, engem meg némileg átmosott (érted, Átmos :-)). Nem robbantunk fel, nem világosodtunk különösebben nagyon meg, volt egy kevés zen, nem volt satori (vagy nem vettem észre).
A magam részéről jó volt a buli, a múltkori Xenomorphos jól-elcsesztem-halál-halál élményből jelentősen oldott. Ez vélhetően a mostani drogfogyasztásomnak is köszönhetem, amit itt most bátran bárkinek ajánlok, próbáljátok ki, nehéz, de megéri:
sok víz (sponsored by MGTSZ)
a fő fellépő megjelenésekor egy tejeskávé
a fő fellépő távozásakor egy lehozós kisüveges sör
A kávé kifejezetten jól esett, segített beletáncolni a helyembe, és ott még el is engedett egy kicsit. A sör így utólag nézve nem volt elég.
Hazafelé betértem a Szent-István bazilikába.
Párbeszéd:
rezidens: -Ha a misére jött, jöjjön, ha túrisztikai célból, nem lehet bejönni.
sporti: -Látogatásom célja az áhítat.
rezidens: -Mondom, ha a misére jött, jöjjön, ha túrista, nem jöhet be. (mormog, ott hagyom)
A misét nem vártam meg, elmormoltam egy imát, megállapítottam, hogy ilyen akusztika mellett hiába a hajnali óra és a csendet kérünk, nincs abból tíz másodperc sem (egy köhintés úgy hangzott, mint Atmoson a mélydob), meg fáradt vagyok, és hazajöttem.
Aztán másnap, de még harmadnap is majd szétvetett a feszkó; ezek szerint illegális cucc nélkül felmenni már tudok, lejönni még meg kellene tanulnom rendesen.