Törölt nick Creative Commons License 2008.02.05 0 0 1892

Nah igen, ezt sajnos meg tudom erősíteni. Azt hinnéd, hogy kész van egy terület, aztán eltelik pár hónap, és megjelenik pár kósza szál, egyáltalán nem olyanok, mint a régi szőrök, látszik, hogy újak. De nincs ok az elkeseredésre, azokat is ki lehet irtani, valószínűleg mindkét módszerrel (nekem még csak az egyikben van tapasztalatom). Szóval igen, ez nem egy pár hetes történet, igenis eltelik 1-2 év, amíg valami "végleges" lesz, értsd: 99,99999%-os, mert 100 sose lesz. Nekem pl. közel 5-6 éve szőrtelen a bikinivonalam és a lábszáram, de épp a múltkor kellett kiszedni kb. 5-10 darab odatévedt szőrt. Dehát ez legyen a legnagyobb problémám :)

 

Az elektrolízis versus lézer/ipl kérdésre azt mondanám, hogy mindenki döntse el maga, neki melyik a jobb. Amikor én kezdtem, még nem nagyon volt alternatíva, bár a Bársony akkortájt kezdett el beindulni, de valahogy sose volt szimpatikus + akkor még egy végig láb 1 millió forintba került...

 

Doktor úr, bejelentkeztem Önhöz reggel 7-re. Kérdés: kezelés után mehetek dolgozni (irodai munka), vagy inkább vegyek ki szabadnapot?

Előzmény: klsderm (1886)