Alfrédi Creative Commons License 2008.02.04 0 0 314
Szia Mriya!

Pár évvel ezelőtt, mikor reggelente jártam úszni, engem is rendszeresen útólért a hirtelen fellépő pisilési inger.
De csakis ott. - Máshol és máskor ilyet előtte még sohasem tapasztaltam azelőtt.
Pedig 1,5 - 2 órával korábban, otthon pisiltem. Aztán az uszodában - de legkésőbb 8-kor, mikor zuhanyoztam - már biztos, hogy kellett.
Ha ilyenkor úgy döntöttem, hogy pisilek, akkor csak 4-5-6 mp-ig jött a pisi, amit ha 25-tel beszorzunk, akkor kiderűl, hogy mindössze 100-150ml-t pisiltem, ami egy kiscsoportos átlagának felel meg.
Nyilvánvaló, hogy a hólyagom túlérzékennyé vált. - Csak az a kérdés, hogy mire?
- Talán a hidegre? - Lehet. Mindenesetre érdekes volt.
Természetesen játszottam azt is, hogy ilyenkor direkt nem pisiltem és inkább tartogattam. Ekkor azt tapasztaltam, hogy az uszodát elhagyva, és később melegebb helyre érve sem múlt már el az inger, sőt nem is csillapodott, hanem megmaradt azon a 3-as, 5-ös, vagy akár 7-es szinten, annak ellenére, hogy a hólyagom csak egészen kevéssé volt tele, és az ilyen fokú inger csak az esti órákban lett volna indokolt akkorra, amikorra a hólyagom már valóban elérte volna azt a teltséget, ami ezt az ingert normális esetben kiváltotta volna. ( Húú :)))
Szóval kijöttem az uszodából reggel 8-kor kissé tele hólyaggal, ám közepes pisilési ingerrel úgy, hogy még előttem állt az egész nap.
Hogy mi történt ezútán? - Sokáig szinte semmi..... - Mármint abban az értelemben, hogy az inger még legalább 6-8 óráig megmaradt ezen a szinten, vagyis nem csökkent, de nem is erősödött. Kellemesen bizsergetett, feszített.
De volt olyan is, hogy 22:30-ig is szinte változatlan szinten maradt, és csak a végén erősödött egy kicsit.

Képzeld Mriya! - 14 és fél óra állandó, kellemes izgató inger!!!
- Tudod milyen az?!!! - Mesés!
Persze nap mint nap túlzás lenne ezt végezni, de itt-ott, hébe-hóba.....

- Tudod mire gondolok? :) - Mikor úszkálsz, és pisilni kell, nem-e próbálnád ki, hogy inkább visszatartod, és......., :))))))
- Ok, nem 14 órát, csak úgy néhányat........ - Megpróbálod?
- Izgi lesz meglátod!

Szia Mriya!
Előzmény: Törölt nick (308)