klsderm Creative Commons License 2008.02.04 0 0 1886
Nem értem kedves Babuci27, ha nem kíván vitát nyitni, akkor miért írt be? Szívesen állok minden vita elébe.

Az Ön hozzátartozója kötött velem egy szerződést, amit megszegett, mert nem jött vissza az előírt időben. Ilyen, meg olyan ok miatt. Ön szerint jogosan járt el a rokona? 3 kezelés után kéri számon rajtam a 8 ill. 10 kezelés után járó eredményt? Mert idő előtt feladta?
Ha fotorejuvenációs fejjel (580-980 nm) kezdtem a kezelést, akkor a rokonának valószínűleg problémás (világos, szőke, vöröses árnyalatú szőrzet) lehetett a bőre, ami azt is előre vetíti, hogy 8, esetleg 10 kezelésre vállaltam el.
Leírok egy nagyon érdekes dolgot, amiről itt a Fórumon alig nem volt szó. A szőrtüszők egy igen aktív szervecskék. És sokáig pihennek. Erre vannak azok a sémák, hogy egy arckezelés másfél, két év. És van olyan eset is, hogy a páciens szépen, időben (nem úgy, mint a rokona) felveszi a kezeléseket, és sajnos a szőr visszanő 2-5 év múlva. DE NEM AZ A SZŐRSZÁL NŐ VISSZA! Ezért vettem egy profi fényképezőgépet, hogy ezt tudjam bizonyítani. Visszanő, pontosabban ÚJ szőrszál nő. Ez a fotókon gyönyörűen látszik! Ehhez mit szól? Ezt beszéljük meg a páciensekkel, hogy vannak olyan területek (ilyen az arc bizonyos része is), amelyeket egy életen át kell „gondozni”, mert ÚJ szőrszálak nőnek. Kérdezze meg Krikét, hogy miért jár bajusz elektrolízisre már 2 éve, és miért szúrtak már erre a kis területre több mint ezer szúrást, és meddig fog még járni?

Más! A dióda 815 nm és 900 nm még ha egy gépen is van, nem ugyanaz. A 900 nm tényleg csodát tesz, de alig szőrtelenít. Csodát tesz, mert eltünteti a II-III típusú ráncot. Évek alatt. Nem holnapra. Azt sohasem írtam, hogy a magyaroknak nem való, mert drága. Azt írtam, hogy nem való azoknak, akik „másnap” akarnak szőrtelenek, ránctalanok lenni.

Én nem fejeztem be, nyitott vagyok minden problémára, írjon nyugodtan, a rokonának (ha megírja a nevét) is meg van bizonyára a fotóm, a szerződésem.

Kádárdr
Előzmény: babuci27 (1884)