nájckingdom Creative Commons License 2008.02.04 0 0 43036
Nem mellesleg, amint már korábban utaltunk rá, az argentin beszámolóból világos, hogy messze nem totál összeomlást éltek át, hanem egy elég nagy hanyatlást, ami azonban nem szüntette be se a tömeges autózást, se az áramellátást, vagy a TV-sugárzást, stb.
Amit ír, hogy 2 heti folyamatos áram- és gázszünet esetén azonnal menekülni kell a városból, arra utal, hogy ezt viszont neki nem kellett kipróbálnia, bár helyesen sejtheti.
Szóval ez MESSZE NEM MAD MAX, ez egy még elviselhető korai fokozat. Azért kéne jól csinálnunk, hogy náélunk max. ilyen legyen a következő években.
Bár nem minden téren, mert szerintem a tömeges autózás biztos nem maradhat meg, ill. nem is cél, azt az erőforrást inkább az átállásra kéne fordítani. Az egyéni fegyverkezés is kétélű dolog, legalább szervezett szinten kéne kordában tartani, ezért helyeslem a Nemzetőrséget (addig is Gárdát), mert ott van fegyelem.
Kb. akkor van az utolsó pillanat, amíg Nemzetőrséggé kell átalakjtani a mai pártkötődésű gárdát, amikor fegyvert kapnak és kezdenek lőgyakorlatokat folytatni, kollektíven. Szerintem az idén ezt el kéne érni. Mármint a pártsemlegessé tételt.
Előzmény: V.4_BlackVoid (43033)