DuDoR Creative Commons License 2008.02.03 0 0 509
Anikó írt a blogba!


év eleje....
Sajnos nehezen indul az év, de remélhetőled annál jobb lesz majd a vége. :-)
Miután tavaly Dubaiban rögtön az első kiemelt orosz Kirilenkotól kikaptam, itthon még volt 2 heten javítani pár dolgon, az első amerikai körút előtt. Bár Dubaiban jól ment a játék, még a rutin kicsit hiányzott, és ez volt az első versenyemen is Tampában, az amerikai Uberoi ellen, ahol döntöszett 7:6-ra kaptam ki.
Mérkőzés labdám is volt, de sajna a fontos pillanatban nem sikerült nyerni, és így elment a meccs.
Ezek után azért nem keseredtem, a 2.versenyere utaztam ami Arizonában volt. Jó sorsolásom is volt, és sikerült a 2 verseny között egy-két edzőmeccset is játszanom. Viszont sajnos első szett 2:2 nél letapadt a lában és megrándult térdem.
Kint rögtön csináltak is nekem MRI és ultrahang vizsgálatot, és pihenést javasoltak. Végül ezen a héten jöttem haza 10 nap pihi után. Itthon gyógytorna és fizikoterápiára járok, és Dr. Gábor Antal főorvos szerint (aki a legjobb doki és mindig meggyógyít!!! :-) ) még 2 hét pihi lesz, aztán dolgozhatok újra.
Addig konditerembe járok,és felsőtestre edzem, hogy hasznosan töltsem az időt.
Nagy pech ez, de remélem hogy most már megvolt a 3as. (Könyök, pajzsmirigy és most a térd) és más már nem jön közbe, hogy végre versenyezhessek. Igy a fed kupa is kimarad és valószínű február vége előtt nem versenyzem. Amint mehet a tenisz és a futóedzések, kinézem a versenyeket amire megyek és elkezdek újra játszani.
Nem túl sok idő, de azért nehéz kivárni…
Addig is Hajra Magyarok a héten a Fed kupán, aki tud jöjjön szurkolni :-)
Üdv Mindenkinek!
Anikó


2008. január 31., csütörtök |