nájcki Creative Commons License 2008.02.03 0 0 42996
"Az járható út. Magyargárda gagyi."
Tévedés, ez a gagyi az első kavics a pocsolyában, ami kikényszerítheti a Nemzetőrséget. Egyébként most olvastama gárda alapszabályát vagy mijét, leesett az állam, benne van, hogy része kívánnak lenni egy leendő nemzetőrségnek. Ahogy én régóta mondogatom. Helyből nyitottak rá. Csakhogy előttük, nélkülük senki nem akart Nemzetőrséget, most már más jogállami kiút ahelyzetből incs, mint létrewhozni, az elit rá fgo kényszerülni, különben polgárháború.

"Viszont Fletó (és Gál J is ilyen) szentül meg van győződve arról, hogy maga is az, ráadásul a fene nagy váteszével nem "magyar utat" keres, hanem KGB-set."

Fordítva. A KGB-s út Putyinnal az élen az volt, hogy kiebrudalni az országuk természeti kincseiből a nyugati tolvajokat, a saját erőforrásokat saját népük javára fordítani. Mostanában a Szemjon Mogiljevicseket csukják rács mögé. Ezt az utat követi Fletó és csapata? Nem, ők a fosztogatók itteni helytartói. El kéne felejteni ezt a hülye KGB-zést a tényekkel ellentétes értelemben. Nme mondom, hogy azorosz erősödés nekünk minden téren jó, de nem is árt annyit, mint az USA ámokfutása.

"em. Erre éppen a magyar politikai elit a garancia, sajnos. Egyiknek sincs bátorsága (ahogy Antallnak sem volt) bejelenteni a "világnak", hogy srácok, nem megy így."

Ilyen még nem volt, hogy összeomlott volna a globális pénzügyirendszer. Ha megteszi, tőlünk se lesz, aki tovább szedje a sarcot a régi hitel nevében. Most már szinte várom.

"Teljesen mindegy, ki nyer 2010-ben, el kell mondania, hogy nincs miből fizetni a nyugdíjakat."
Legjobb lenne, ha már a kampányban elhangzana.

"A bibliám egyelőre az argentínos idézet, BorSunkat ezért szentté avatom. :-)"
Hozsánna! Hol az a link, akkor lusta voltam elolvasni, de meghoztad a kedvem...

Mellesleg a példa haszna korélátozott lehet, Argentína maga bukott, nem volt világméretű bukás. Ugyanez áll a SZU és KUBA sokkjaira is, ettől persze sok a tanulság bennük, de nem egy az egyben precedens. Most rosszabb jöhet...
Előzmény: tau zero (42991)