generatingpower Creative Commons License 2008.02.01 0 0 13
tehát egyetértünk, ez indulésnak már klassz.

Nos ami itt kicsiben, az országszerte nagyban. A probléma most már csak az, hogy koncentráltabb vidéken (pld. Houston, Los Angeles, El Paso, Miami, stb..) már a szo szoros értelmében latin uralom van. latin a polgármester, a rendör, az ügyvéd és.........és pld. Florida már nem Amerika, 3 millio cubai (volt) és a sereg középamerikai.

Ok, legyen igy, alkalmazzon afapk olcsobb munkaeröt, de ettöl az emigrácios törvényre még szükség van, nem?? Ez a topic, két kérdöjellel. Évek ota beszélünk rola, félelmetesen hasonlit a dolog, a 9-11 elötti idökre.
barátaimmal, fiaimmal sokszor elmélkedtünk akkoriban, : micsoda szerencse, hogy az arabok nem csinálnak balhét, "még" nem történt semmi tragikus, és szinte várhato volt, hogy valami terror cselekmény fog történni. Közben Clinton szopatott és golfozott, jogsit, ID-kat fillérekért kaphattál...

Bezzeg most. New Jesey-ben be sem mehetsz a DMV-hez ha nem teljesithetsz egy 4 pontos security clearencet. Az amerikai utlevél csak 3 pont.
Mivel a nejem ss card laminated volt, ujat kellett igényelnem, és kb 3 hét mulva tudtam beadni a nejem jogsi csere kérelmet.

Közben naponta kb 1000 ugranak át a határon és nem is titok a cégnél, "illegális vagyok" de a supervisor mexicoi. És azért inkább mexicoiakat alkalmaznak, összetartanak joban rosszban-- nincs duma, reklamálás.

A cég jogi tanácsosa sebében van a helyi munkaügyi szervezet, együtt járnak golfozni és barbikjuznak, a tora járnak motorcsonakázni .

A rendör? nem tartozik a hatáskörébe az ellenörzés. Ha nem szurt le, akkor könnyü testi sértés, és a biroságra tartozik. Megtalálni sosem lehet, nincs lakása, papirja, deportálni sem lehet- holnap visszajön.
Előzmény: Törölt nick (10)