RUSSIANBOY
2008.02.01
|
|
0 0
175
|
vagy tudom még ajánlani a vatera és a teszvesz aukcios oldalakat.Itt még régebbi SIKU-khoz is hozzájuthatsz viszont van aki rendesen elkéri az árát.Ennek az "UJ" Mercedes Mentőnek is azért volt gondolom 2500 forint a minimálára mert itthon még nem is láttam hogy lehetne kapni és Németben-REAL üzletben sem.Szerintem lehet hogy ez ilyen ritka darab mert idáig beszerezni csak mint neten láttam.Pl anno a Kombi Vajszinű Mercedes Taximat(nem amelyikről tegnap raktam fel képet)hanem a 300 E kombi Merci Taxi az pl egész jo állapotban van sehol egy kopás rajta megvan az antenna Taxi jel minden és csupán 500Ft-ért vettem de most talán köcsög leszek a szemetekben NEM MONDOM MEG KITŐL:):):):):):)Amugy nekem nem annyira érdekem hogy jol nézzen ki az a lényeg ami még nekem belefér hogy ajtajai meglegyenek a kerekek forogjanak de ne ugy hogy pl a bal első már menekülne az autóbol:):)A festése meg az antenna vagy táblahiány nem gond megoldom.Pl nemtom olvastad e és láttad e korábbi képeimet !! 2 DB !! E 300as Kombi Mercedes Taxim volt/van csak az egyik nagyon kopott volt antenna nincs Taxi tábla nem volt igy hát mondom a másik ugyis kifogástalan állapotban van igy a szarabbikból csináltam egy fekete kombit.Amugy engem némelyiken annyira idegesit az antenna meg az hogy a táblák(amelyikhez bliszterben benyomnak egy picike táblát)hogy olyan pici nem méretarányos szinte.Mert azok jo táblák amiket külön lehet kapni egy akkora bliszterben mint a SIKU autókat azok jok méretarányilag de amelyeket bebasszák egy auto mellé bliszterben azok siralmasan kicsikék(szerintem). |
|