D.M101 Creative Commons License 2008.02.01 0 0 328
Sziasztok!

Mi most vettünk egy matizt a coránál lévő kereskedésben.Több negatívum is van a kereskedéssel szemben ,míg pozitív vélemeényem 0.Van összehasonlítási alapom mert nekem most van a 3. kocsim és igaz, hogy nem használtan vettem őket de szerintem ez mind1,mert a vevőt meg kell becsülni attól függetlenűl hogy most használt vagy új autót vesz.Ott kezdődött a dolog ,hogy 3 órát űltünk mire jött valaki aki hajlandó volt foglalkozni velünk.Megértem ,hogy sok a munkájuk az ügyintézőknek, de akkor kevesebb eladót kell foglalkoztatni (úgysem csinának semmit csak kint cigiznek csoportosan) és több olyan személyt aki konkrétan a papírmunkákat végzi.Arról nem is beszélve ,hogy amikor megtudták hogy kézpénzzel akarunk kocsit venni ,akkor szinte majdnem hánytak.Na, ezek nem is bosszantottak ,és nem is mérgeskedtem volna rajta ,ha a büszkén hírdetett minőség amit az oldalukon is olvashatunk ,és elmondták ott is többszőr az meg lett volna.Van egy minőségi tanusítvány ami elvileg azért van mert átvizsgálják az autót kivűl belül.Ehez képest elindultam a kocsival és egészen az Auchan bezinkutig jutottam .Ott tankoltam ,és nem indúlt többet a kocsi.Jó mi?
Szerencsére ott van a Norautó ,és bevontatták a kocsit a műhelybe.Mára várom a választ ,hogy mmi a baja.A szerelők röhögve moindták ,hogy ők a AAA-ból élnek mert annyi kocsit visznek hozzájuk a friss tulajok akik a 3a -ban vásároltak.
Azt tervezem ,hogy a számlával visszamegyek és kifizetetem velük ,mert ezek szerint hanyagúl vézik a kocsik átnézését, vagy lehet hogy nincsen nálluk minőség ellenőrzés
,vagy van csak tesznek rá.Midenesetre volt még egy ismerősöm aki itt akart kocsit venni, de már nem akar.Megértem!