generatingpower Creative Commons License 2008.01.30 0 0 topiknyitó
alan paucsek tobbet tudnak errol., mi van az emigracios torvennyel?hova lettek akkor az illegalisok??

Reagen legalizált mindenkit, azota 12 millio illegálisra duzzadt ujra. És ez mind a govermnet tudtaval. Nos eddig nem volt problema? eddig elneyte mindenki hogy sok ay illegalis és gyakorlatilag csak a mexicoiak dolgoznak nehey fiyikai munkat.

De ha meg Bostonban lennénk, ahol 2 millio skot illegális van és ugyanugy néznek ki, mint mi, tehát " nehez" kideriteni kinek van papirja.
De a mexicoiit 2 km-röl megismered, ahogy kinéz, és...nem tud angolul. Tehát megállapitani, hogy ki illegéis - ki nem kb 1 perc.
Vagy ha kimegy egy ellenör az üzembe, és csak mexicoiak dolgoznak ott, -- az nem feltünö hogy a fele nem tud angolul és kb 2 hete vannak itt. És a kocsi nincs regisztrálva, nincs biztositás--- ha megkérdezed töle: nem félsz hogy elkapnak?? hát mitöl féljek feleli, a kocsi értéktelen kb 3 dollárt ér, ha elveszik veszek egy másikat. Börtönben nem csukhatnak, legfeljebb kitoloncolnak egy busszal ( már 3szor megtörtént) és másnap visszajövök a sogorom papirjaival Van kb 3 növérem és a fuluban 20 dollárért annyi igazolványt veszek amennyit akarok.

Nos. akkor hol a beteg biztositás? AFAPK kesergett rajta, hogy akkor az ö biztositásábol gyogyitják a mexicoit (neki csikáno,). Nem öt, az eglsz családját. mert a 7 gyerek már itt született és nekik van iskolai ingyenes biztositás. És a 7 gyerek már állampolgár, akár elnök is lehet majd---de aki esetleg feltalélo és 2 diploméája van de csak 2 éves korában köttek ide a szülei, az nem lehet, az nem irányithatja az amerikai gazdaságot vagy a politikát. Csak az aki itt született. Anyja átszaladt ide szülni és ingyen az adofizetök pénzén kitojta a gyereket, aki igy nem illegális.

Szoval, ez a röhej. Az USA segélyt ad a palesztinoknak, nem az arabok, nem az olajtermelésböl a pici ország ölébe hullott milliárdjaibol, hanem az amerikai adofizetök pénzéböl vették meg a Gázai övezet zsido településeit. Közben a polgároknak nincs insurancje, és fogatlanok az amerikaiak. A világon mindenütt be van tiltva az amalgán tömés, a z egyik fogorvos azt csinál a máősiknak.