pagare Creative Commons License 2008.01.29 0 0 1797

"Így aztán nem is meglepő, hogy a mezőnyből ezúttal senkit nem emelt ki Kerékgyártó Zsolt, ellenben a két kapussal, Polgár Katalinnal és Gridnyeva Szvetlanával elégedett volt, különösen az előbbi teljesítményét emelte ki."

Nos, Polgár Katalin tényleg nem védett rosszul, de Gridnyeva teljesítményével mi alapján elégedett Kerékgyártó úr?  Igaz, hogy sokszor kiszolgáltatott helyzetben volt, de sajnos egyébként sem sokszor akadt el benne a labda. Átlag alattit nyújtott, és akkor még finoman fogalmaztam. A heteseknél végképp nem értettem a helyezkedését, hiszen rendre a kapu bal oldalára helyezkedett, és folyamatosan az üresen tátongó jobb sarokba dobták be neki ezeket. Én már úgy a 20. perc körül lehoztam volna, nem is értem, hogy miért várt ezzel a szünetig az edző úr. Igaz, hogy a többiek játékát látva, kapusbravúrok sorozatával sem lett volna esélyünk, na de azért azt túlzásnak tartom, hogy Gridnyevával elégedett a tréner.

Ellenben némi öröm az ürömben Nedda játéka. Ő is sokat hibázott ugyan, de látok benne fantáziát, bár még sokat kell fejlődnie. Gráner viszont elég szürke volt, de hozzá kell tenni, hogy nem sok használható labdát kapott.

Bízom a jobb folytatásban.