Suni11 Creative Commons License 2008.01.28 0 0 129
 

Sziasztok,

 

Segítségkéréssel fordulok Hozzátok, MÁV biztosítós üggyel kapcsolatban.

 

2007. május 4-én belémjött és totálkárra tört egy "kedves" suzukis hölgy, aki bár az evidens baleseti körülmények ellenére nem ismerte be,  h ő a hibás...Na a rendőrségi határozat meg is jött 2 hónap múlva (júliusban), miszerint 100%-ban ő a balesetet okozó. Ezt a codálatosz MÁV biztosító meg is kapta, ám azóta l.f.sz sem történt annak ellenére, h havonta 2x járok be a fejükre pirítani.

Múlt hét pénteken megmutatták azt az összeget, amelyet MAJD egyszer utalni fognak. Megdöbbenve láttam, hogy a 9 hónapra egy fillér kamatot sem számoltak fel.

A rendkívül undok ügyintéző azt mondta, hogy ugyan miért fizetne, hisz nem a biztosító hibája miatt nyúlt el ennyire az ügyintézés, hanem azért, mert későn adtam le a papírokat.

 

A késői papírleadásról csak annyit, hogy a törzskönyvem másolatát az adminisztráció szerint valóban később, novemberben adtam le (mivel elhagyták a júliusi másolati példányt). Sajnos ezt nem tudom igazolni.

 

Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a baleset után két hónapra rá, az új, egy napos kocsimba is belejött egy matt részeg k.cs.g, aki bár nem csak a piroson jött át 100-zal, de még életében nem látott jogosítványt, messziről sem.

 

Tudnátok abban segíteni, h mely esetekben jár a kamatos kamat a károsultnak?

 

Nagyon köszönöm,

Süni