generatingpower Creative Commons License 2008.01.28 0 0 23
ez a rendelö pedig Newport Beach-en van, mond ez neked valamit?? Állitolag az USA leggazdagabb vidéke, bár ki ezt ki azt mondja (olyan ez mint a legjobbak a magyar nök)
Nos itt is tele vagyunk hirdetéssel, benne vagyunk a profi szervezetekben is, a resume-ék gombnyomásra mennek és az ajánlatok jönnek.
De most valami uj dolog van: a dokik átalakitják a technologiát, többtizezer dolláros vadi uj digital x ray -ék jönnek és palotákban rendelnek, LCD dvd müsor a kezelés közben és ...........és egy tömés 600 dollár--ami pár éve 45 dollár volt.

Az önrész és az áark már a vároteremben lerendezödnek, percek alatt a kezedben a kinyomtatott invoice--mielött bemennél. Nincs kec-mec a biztositó mindig azt nem fizeti, ami éppen aktuális. Az amerikai betegbiztositásra a legjellemzöbb, hogy sosem arrol van szó, mit fizet, hanem hogy mit nem fizet.

Csemegének: a minap a kasszánál egy nyugdijas néni épp 285 dollárt pengetett ki elöttem, és kicsit elkeseredve sohajtotta-- hja ez igy a medicare-el, jesszusom, mennyi lenne anélkül----------

Igen, ez a gyogyszeripar csapdája: annyiért adják a fontos gyogyszereket, amennyiért akarják: majd nem veszem meg? és meghalok?? egy frászt.
Monopolium. Az FDA nem enged behozni akármit-- az akármi esetleg 10-szer olcsobb lenne, de nem biztonságos. benne lehet a terrorizmus keze.
Tehát a nyugdijas ki van szolgáltatva: a házáért fizetheti az idöközben csillagászati árakra felértékelt házának az adoját, és az egyre emelkedö gyogyszerek árait. Amugy jol vagyunk.
Előzmény: Törölt nick (22)