Steckdose Creative Commons License 2008.01.27 0 0 46
"Úgy, hogy a saját hadseregüknek se számított az életük semmit. Az ellenségre embertelen eszmékkel való propagandauszításnál többet kaptak a vöröshadsereg katonái. A sajátjaiktól is a terrorral a frontra üldözött embertömegbe tartozás élményét."

Jesszumpepi... szerintem te túl sokat nézel ki az emberekből :))

"Tehát kinek hozhat egy ilyen szervezet felszabadulást?

Csak akik szimpatizálnak a bolsevizmussal. A bolsevizmus a legnagyobb kapitalista rendszerekben is népszerű volt és máig az is maradt, csak rngetek színezete van."

Ilyen kilométeres granfalloont utoljára nem is tudom, mikor olvastam :))

"A Szovjetunió háborús bűneit eufemizálni."

Na most a Szovjetunió háborús bűneinek eufemizálása, illetve a katona és katona közötti különbségtétel között hadd ne kelljen már elmagyarázni a különbséget... magyarázza Szolzsenyicin, neki úgyis jobb tolla van, mint nekem...

"Én azt gondolom, egy nemzet amelyik átélte az orosz megszállást és mára a múltjával teljesen közönbös társadalomba újra tudják oltani a régi frázisokat, az már nem nemzet többé, csak egy szétzüllesztett társadalom aki észre se veszi ha új uraik manipulálják, vagy épp az országot adják el alóla."

Még egy granfalloon... De ha már itt tartunk, akkor szerintem a mai mutyitársadalom Kádár és a többi koszos komcsi öröksége, akik befostak 56-ban attól, hogy a magyar ilyet is tud, ugyanakkor túl okosak voltak ahhoz, hogy fegyverrel próbálják letörni a gerincet, inkább megpróbálták mutyival, mézesmadzaggal és korbáccsal... és bejött nekik, hogy rohadjanak békétlenül... Itt fordul visszájára az, hogy mi voltunk a "legvidámabb barakk": sokak számára túlzottan is vidám volt az a barakk...

De ez itt nagyon OFF, és ráadásul granfalloon is...
Előzmény: Hungarus (44)