Törölt nick Creative Commons License 2008.01.24 0 0 78883

Jó estét Urak!

 

Hát egy pár napot megint kihagytam, nem voltam, aztán látom a fórum kezd balkánosodni. Nagyon szomorú. Ha egy ilyen szakmai fórumon is már csak az anyázás, idiótázás megy, akkor eléggé nagy kakkerben vagyunk :(

Miért kell ez ide? Miért kell valakit ismeretlenül le idiótázni?

Milyen jogon?

Zsiga szerintem egy tök normális ember, tisztességesen szól mindenkihez, emberi módon ir, senkit nem bántott meg ezen a fórumon.

Az más dolog, hogy egyeseknek nem tetszik a stilusa, esetleg naivnak találja, de ez senkit nem hatalmaz fel arra, hogy le idiótázza!

Szabad vélemény nyilvánitási igényét senkitől nem szabad elvenni, de azt sem tartom korrekten, ha valaki érvek helyett, vitatkozás helyett a szokásos kiabáláshoz, anyázáshoz, idiótázáshoz nyúl!

Mert onnan kezdve már nem beszélgetés és nem a vélemények ütközetése a cél, hanem az "ellenfél" sárba tiprása, mivel más eszköz nincs a kezében az illetőnek.

Minden fórumon van egy-két ilyen ember, aki azt hiszi magáról felsőbbrendű, mindenkinél mindent jobban tud, és ennek hangot is ad. Lenézi a másikat, nem érdekli a véleménye, megy a saját feje után és a maga sajátos, bár sokak által el nem fogadott stilusa alapján itél meg embereket. Helytelenül.

Van az a kategória, amikor ismeretlenül is lehet hülyéskedni, bizonyos szavakat leirni, bizonyos szöveg környezetben, ami nem sértő. Mert a viccet érteni kell és sokan értik is, de ezen a határon nem kellene túl lépni, pláne ismeretlenül.

Bár ha belegondolok, valahol saját magát is minősitti az, aki ilyet ir a bemutatkozásában, hogy utolsó utszéli rendszergazda :(

Csak bizom benne, hogy ebből sokan nem általánositanak.

Zsiga Neked meg csak annyit mondok, hogy hagyd a fenébe az ilyen ember két fillért nem ér!

Lépj át rajta!

:)