fannimartin Creative Commons License 2008.01.24 0 0 2958
Egyenlőre azért nem váltok orvost, mert sajnos nem nagyon van itt választék. Ez egy nagyon kis város. Negyvenezren lakunk itt kb. Van két rheumatológus. Ebből a kettőből választottam ki az úgymond jobbikat. Gondolhatod, hogy milyen lehet a másik. Sajnos az egészségügy mostani átalakítása miatt nem olyan egyszerű másik város másik orvosához menni. Ez a Deszki kórház ahova most majd be kell feküdnöm ez nagyon jó. Országos szinten nagyon dícsérik és ők direkt erre vannak specializálódva. Mármint a tüdő és az azzal kapcsolatos megbetegedések és ami még jobb a tüdőgondozóban a főorvosnő azt mondta, hogy engem rögtön a nagykutyához irányít mivel tudja, hogy neki már több ilyen esete volt mint én. Tehát több bechterewes betege volt ezekkel a tünetekkel és jó eredményeket ért el náluk.
Az úszás és a vizes kezelések azért nem jöhetnek most szóba, mert párhuzamosan fut egy nőgyógy. bajom is és amiatt nem javasolják. Azaz az úszás maga nem lenne rossz csakhogy itt nincsen csak melegvizes fedett és a meleget most nem javasolják.
Már próbáltam, hogy reggel gyümölcslé és utána ebédre tésztaféle, de sajnos én nem leszek éhes tőle. Nagyjából semmitől. Nem is igazán szeretek enni, vagy inkább utálok. Sajnos gyomorbajom is van és ha eszek utána mindig nagyon fáj a gyomrom és szerintem ez alakította úgy ez életemet, hogy nem szeretek enni.
Néha azt gondolom teljesen selejtes vagyok és ilyenkor adok hálát a sorsnak, hogy egyenlőre úgy tűnik, hogy egyik gyerekem sem örökölt semmit sem tőlem sem az apjuktól. És ha ebbe belegondolok már nem is érdekel tovább, hogy én selejtes vagyok csak az a fontos, hogy ők teljesen egészségesek.
Előzmény: Törölt nick (2957)