323d Creative Commons License 2008.01.22 0 0 431
Ezzel nem teljesen értek egyet, hiszen ha meg később le akarja cserélni, akkor olyan áron adhatja el mint most a 300D-t vagyis kulcstartóra szinte ingyen. Én nemrég vettem a 20D-t, tudom már nem egy új tipus, de ha egyszer lesz pénzem akkor vszínűleg 40D-t fogok venni és akkor tök fölösleges eladni bagóért inkább jobb megtartani 2. váznak.
Zsuzsa.
A múlt évbe tanultam én is egy kicsit az egyik öregtől, mégpedig egy nappal a verseny előtt bejártuk a pályát, megnézve, hogy HONNÉT FOG SÜTNI A NAP. Hidd el vehetsz Te egy Mark3-at is ellenfénybe egy 300D-vel is jobbb képet csinálsz ha az hátulról kapja a fényt. Vagy stégről, vagy kollégga álltak javasolt motorcsónakből menj olyan helyre ahonnét jó fény van. Én is csináltam sok ellenfényes képet még a D50-el ott ugyanis 1/500 a vakuszinkron, de ezzel sajnos a canonok nincsenek így . Van ugyan gyors vakuszinkron, de akkor kicsi a vaku teljesítménye és még az 580-is karcsú olyan távolságokba. Nem zárkózom el semmi újtól, sőt én egyre több dolgot próbálok ki, marhára bíroma békapaerspektívát és biztos vagyok benne, hogy neked is jó képeket adna, de vannak szabályok amiket nem érdemes átvágni akkor amikor a tutit kell hozzni.
Most néztem az Artworkba van 400-as sigma, de én amióta meglégtem vele a D80-on csak komoly próba után vennék ilyen obit, tehát továbbra is a 70-200/4-et javaslom 130-ért.
Bocs a terjedelem miatt.
Előzmény: Chip-TFF (421)