KelAki Creative Commons License 2008.01.21 0 0 2991

Azért azt lássuk be, hogy a Sharks 1-es csapatát és a Cowboys-t nem lesz olyan egyszerű leküzdeni.

Szerintem mind a 4 csapat komolyan veszi ezt az Arénát és nem lehet megmondani mi lenne a papírforma.

Jó biztos vannak szakértők, de akkor is.

Amit én látok, gondolok:

1. Sharsk tavaly megnyerte.

Tartják az idei ütemet? Lesz rajtuk nyomás? Mennyit segített a Sharks-nak az egész télen át tartó fedettpályás edzés? Szerintem ma magyaroszrágon a Wolves mellett ők a célpont más csapatok számára.

2.Wolves ellen tavaly nyert a Sharks.

Kik játszanak nálunk? Hányan fognak hiányozni (nem csak a játékban, hanem csapat szellemben is) Segít vagy gátol a prágai szereplés. A pályáról hivják a play-eket vagy lesz segítő a pálya szélén? Mit csinálnak a Wolves Juniors ellen?

3. Wolves Juniors:

Elég "erősek a fiatalok", hogy megfogják a def. falat és LB sorokat, hogy a QB és az FB tegye a dolgát? A defense át tud menni az OL-en és a cornerek mennyit fognak szabályosan szerelni? Az esetleges trükkös játékok meglepik majd az ellent, vagy a rutin nem hagy teret a játékosságnak? Mi lesz a nagyok ellen (Wolves)?

4. Cowboys

Iszonyatos fejlődésen mentek át. Ha jól tudom ők is fedett pályán edzettek. Ahogy hallom nagyon akarnak. Megteremtenek mindent a sikerhez vezető úthoz. Vannak akik tőlünk hozzájuk mennek. Segítségükre lesznek már most?

Szóval nem lesz egyszerű és ezeket úgy írtam le, hogy meglátásom szerint én nem értek a focihoz úgy, ahogy szeretnék. Szóval csak az egységről tudom megközelíteni, nem szakmai szempontból. De hogy szuper nap lesz és az élény mindent megér az biztos.

KelAki

Előzmény: kicsijoe (2990)