wheat
2008.01.20
|
|
0 0
67
|
Sziasztok! Végre itt. Már azt várom lassan, hogy mikor lesz vége a 2008-as évnek. Eddig szörnyű. Lábápolásról: nálunk lemosás, ilyesmi konkrétan nincs. A bemelegítés és a munka utáni lejáratás viszont szigorúan van. Tehát erre odafigyelnek az oktatók is. Nálunk is szinte mindig kint vannak a paci a karámban és itt is előfordul a sár. Istállóban csak akkor vannak, amikor esznek, vagy nagyon zord idő van (zuhogó eső, zuhogó hó, extrém hideg). Lemosni a lovam lábát nyáron szoktam gyakrabban és akkor is, amikor tocsogós, saras idő van. Bár hidegben ezt sem szoktam, mert félek, nehogy megfázzon, aztán nem jöhet a doki. Nem tudtok véletlenül ajánlani valami vitaminfélét idős paciknak, mert ilyenkor télen kicsit össze szokott szakadni, holott ő eszi a legtöbbet és nem nagyobb a többi pacinál. Gondolom, hogy ez a korával lehet összefüggésben, ugyanúgy mint nálunk embereknél is. Decemberben már csináltunk neki egy vitaminkúrát, de szeretném tudni, hogy ti mit ajánlotok, mert nekem nincs tapasztalatom benne. Köszi! wheat |
|