Fogár Creative Commons License 2008.01.20 0 0 7206

sziasztok!

 

sajnos sokszor csak addig jutok el, hogy a végére érek a napi termésnek, de azért igyekszem írni is.

Vidramam-családnak drukkolok, remélem kordában tudják tartani a fertőzést+megelőzni a túl korai születést. +++++++++

 

időközben világrajött babákat isten hozta és a mamáknak is gratulálok!

 

stunc:

ígykép alapján nemigen látszik, hogy hol rakódott rád sok...lehet,h irtó vékony voltál terhesség előtt? ;)

azért vigyázz...ne próbálj azonnal régi alakodra hasonlítani...jól jön egy ideig az a tartalék.

nem tudom milyen lehet tudatosan császárra készülni...de én is úgy gondolom, hogy megvan annak az oka, hogy egy baba miért nem fordul fejvégűbe.

 

 

kismica:

neked is jóóó hatalmas a pocakod, bár 2lakóval nem is csoda.

 

 

ezen a dolgon,h kórházba bejöjjön-e tesó,v ne...hát nem is tudom, nálunk is el kell gondolkozni. Főleg amiatt, mert Janka nagyon anyás...kicsit tartok tőle,hogyha meglát nagyon nehéz lesz hazacibálni, de aztán tud ilyen szempontból meglepiket okozni amikor szó nélkül integet ha én megyek vhová, vagy a nagyszülőkkel megy el.

Gyerekőrzés kérdése sztem nálunk adja magát...éppen aki ráér...apa,nagyszülők...reményeim szerint azt a 3napot vhogy majd áthidalják- valahogy :D

Mivel én március 18-ra vagyok kiírva...közel esik 15-e is, meg utána lévő hvégén a húsvét...tehát igen sanszos vm ünnep közeli időpont a szülésre.

 

Bár tegnap és tegnapelőtt azért kicsit bennem volt a félsz. Egész nap görcsölt a hasam- amint felálltam beton lett...szóval rengeteget feküdtem ahhoz képest amit szoktam.

Vsz összejött már itt idővel a nem rendesen alvás (ez általában Jankának köszönhető aki hajnaltól vergődik köztünk-szó szerint....rugdal, dobálja magát mászik rám...) emellé 3-4napja keményen be van gyulladva a torkom, Tantum verde sem használ...kb semmi sem...elkezdtem már köhögni is, az is ráz rendesen, amitől fáj a fejem...és ugye mindemellett kismamaként ne vegyek be semmilyen gyógyszert.

Nem is tudom hogy fogjuk megoldani ezt a költözés témát...egyre kétségbeesettebb vagyok azzal kapcsolatban, félek, hogy nem fogom igazából bírni...és 4hét múlva esedékes.