Szerintem nem játszottunk ma sem rosszul, és valószínűleg azért volt több a hiba támadásban, mert a német csapat jobb mint a spanyol.
Én nem éreztem, hogy feladtuk volna fejben a meccset. Ezen a szinten sok minden nüanszokon múlik, hát ma nem jött össze, ez van. (Ha mondjuk ötször játszanánk ezzel a német válogatottal egymás után, akkor egy meccset biztos el tudnánk csípni a mai csapatunkkal. Ez a realitás, most elsőre nem jött be ez a 20%)
Temetni pedig nem kell a csapatot, sok minden van még hátra.
Én jobban örülnék neki, ha nem a sok fikázást kellene itt olvasnom, inkább biztassuk a fiúkat, hogy összejöjjön az olimpia.
Ördög ügyvédje: "... remélem, sérült annyira, hogy ezen az EB-n már nem tud játszani, és hívni lehet helyette mást..."
Abban egyezik a véleményünk, hogy Iváncsik T. jobb játékos, mint Gulyás. Szerintem sem jó megoldás egy teljes meccset folyamatosan játszatni.
De komoly sérülést kívánni a magyar csapat egy játékosának (vagy bármely sportolónak) azért nagyon durva. Remélem, ezt gyorsan visszaszívod, mert az ilyen duma nem egy sport fórumba való. Egy kibaszott nagy nulla az én szememben az aki ilyeneket állít.
Hajrá Srácok!