jól lehordtatok...pedig nem én adom el a velem élt lovakat...
csak a vizsim miatt vsz-lek, kérdésedre, örülhetsz...IGEN, CSODA HOGY VOLT:::OFF
a kisvizsla, törzskönyves volt.
története:
-7es buszmegálló, én járok naponta haza, és1 NAP kisvizsikET LÁTOK a megállónkbanz egyik ház udvarábn. Az egyik megszólalásosan olyan, mint anno pár éve a szomszéd vizs, Akit én sétáltattam, mert rám bízták(én kértem, póráz az ablakban...:) gyerekkorom nagy ÁLMA..., átjárt a folyosón mindig....ajah, amúgy vizsladíjakból mindent hozott!!! hogy szerettük 1mást. kórházban, Gazdija mellett, az én ölemben halt meg. Mit nem adtam volna, hogy hazajöjjön , de, idős volt már...
ŐT AKARTAM
a kicsiért, nem kértek pénzt, mert ismertek, s a világ legszebb, amúgy többvizsgázott kutyusa lett..a dologhoz sajnos, , bár nekem ígérték, előre, hozzátartozik,. hogy parvos lett a csapat...Fruzsivizslámat kikezeltük, az egyetemre jártam Vele, ...14 évet élt, sikera!Köszönet dr.Csek állatorvos profizmusánakparvoügy, , és későbbiekben, Aki , hivatalosan orvosa lett, a Bp-i Állatkert egykori s mind a mai napig visszavárt ÁLLATORVOSÁNAK dr. Gráfnak, aki rendelőjében"ALIG Látta), de tudta, ki, első ránézésre, és gyönyörű vizsla lett...
----
igen, bűn, ha nem tartják meg az összes kicsit...:-))
----
házasság5lete honnan:_)))))----viszont innentől én tigris, anyaoroszlán...
hmmm-- Nagynak komoly:))))2eves szerelmi kapcsolata
volt oviban:_)))
MOST ELSŐS...sportosztály,4db kislányból 3 szereti, de az az 1 akarja kihiozni a fiam taskáját, ..évődnek, édesek
A Kicsi is fiú a javából, az oviban a KIttyvel szeretik 1mást-öööigen, Kittynek hívják.....Kislány édi, rajongja, szép az a copfos..az enyém göndörke és gyönyörű!
nah, korai az esküvő, de, ha sokat parázol, tájékoztatlak a fejleményekről...
sok -sok év múlva 1x:))))))
Kiscsaj-:))Szülei is szeretik a Márkot::-)
gyerekeimet bántani meritek kitöröltetem e topicotokaaat...
ON
b o c s i
Ha mondjuk pár év múlva lovagolni vinném a fiúkat, milyen 5letetek lenne...tehát: most 5 és 7, tehát 1o felett?
Nos, azért erre a vszt +köszönném, s ne adjatok túl a pacikon, mert úgy szeretem őket, vigyázzatok rájuk
T. Anikó, a stílusod nem olyan, mint az enzém, enyhén szólva...de ha vsz-sz, elolvasom...
Sissy