jégkirálynő Creative Commons License 2008.01.16 0 0 81

de még mindig nem értem, hogy mitől működik a Hellinger(vagy csak én nem akarom érteni...kötöccködés indulhat:D)

ITT (és) most  nem családállitunk, itt (vagy egyéb fórumokon) mindenki elmondja  a saját véleméynét, amiből persze a lentebb irattaim szerint igenis szépsokat meritek, és köszönöm, mert előrevisz

egyszerűen ezt a családállitást nem birom fejjel felfogni...hogy ha vki ismeretlent kiválasztok pl, aki a saját elhunytamat helyettesiteni, az hogy fog ama helyébe lépni úgy, hogy még fél mondatot sem beszéltünk egymással??? itt legalább már legalább egy hete (nem mondom azt, hogy folyamatos kommunikácijó) folyik, de még mindig közelebb érzem magamhoz az ittszólókat, mert vmi elindult(najó, pro és kontra)..nem kb20 emberből kell kiválasztanom vkit, akit épp gondolok a helyettesitésre...na emiatt szeretném a megfigyelést, hogy tényleg működik-e másoknál a helyettesités...nopersze azt akkor még nem fogom megtudni, hogy mennyire hatott a terápia...de a tekintetek és az érzések azért sokat elárulhatnak

no, a kisebbgyerek megzsarolt épp, úgyhogy kénytelen leszek megpuszikálni:) jóéjtelhussantam:)

off: nemtom mennyire voltam érthető, többször visszajavitottam a szövegben, mert általában ha csak a kezem és a gondolataim jár egyidőben, abból nem sok jó, azaz értelmezhetetlen születik

Előzmény: Törölt nick (80)