Catly Creative Commons License 2008.01.15 0 0 8
Sziasztok!

Nahát én nem vagyok egy nagy fotós, de nem is ezért írok. Egy kis segítséget szeretnék kérni, aztán lehet, nem jön össze, de mindjárt kiderül.
Fotóművészet, mint olyan (a magazin), van-e valakinek néhány példányban, és január 28-ig (fej- és jószágvesztés terhe mellett, ha bármi baja lesz nálam) kölcsön tudná-e adni egy picit?

Bővebben arról van szó, hogy az idei magyar nyelvi OKTV pályamunkájának egyik választható témája "egy tudományos-ismeretterjesztő folyóirat vizuális stíluseszközeinek elemzése" - és ezt én szépen ki is választottam. Mivel azonban (tudom, szégyen és gyalázat) semmilyen tud.-ismeretterjesztő lapnak nem vagyok semmilyen előfizetője, és mindet egyforma nehéz beszerezni, ez meg tetszik és a fotózás maga is, és persze vizualitás is akad benne, ezért a Fotóművészetre gondoltam. (És az ajánlottakat elnézve bele is fér a kategóriába szépen).
Könyvtárban persze jártam (és járok is), de az azért mégis elég macerás, és jó lenne megkönnyíteni a dolgomat. Hátha sikerül...
És ha valakinek valami erről a lapról szóló elemzése, stb.-je van (esetleg szerkesztőségnél dolgozó ismerőse :)), az is jól jönne, ha kölcsön tudná adni, illetve az ismerőst, azt nem kell kölcsönadni, csak valahogy nekem is ismerősömmé tenni.

E-mail: melania@altavizsla.hu
és bocs a beilletéktelenkedésért.