Ebbencs2
2008.01.13
|
|
0 0
7862
|
ez így van sajnos... Én is így vettem meg tegnap azt a Seat Ibizát amit a pözsó 306 előtt láttam! Autószerelő "pótapámmal" :D megnézettem a 306ot minden jó volt az emlitett kis rohadás még belefért volna, de a légzsák lámpa villogott, meg gázadásra valami kopogott a motorban, na ekkor mondta el, hogy ezt felejtsd el! Épp mentünk volna el, erre rákérdezett, az előtte keresztben álló Seatok nem tetszenek-e nekem, én meg hát pont nem néztem egy seatot sem ( Pözsó/Fiat volt a kiszemelt). 1999/12.havi nagyon jól felszerelt 1 literes motorral (ez az egyetlen ami annyira nem vonzott) de mivel olyan állapotban volt hogy csak na, és megtudtuk hogy ujjautóba lett beszámítva, szóval mindezek biztatóak voltak. Az autó annyira friss volt a telepen, hogy még az ára sem volt kinn rajta... Megnéztük én rábólintottam, hogy ez jó lesz jó lesz:) Még aznap lefoglalóztam és elküldtük a banknak a hitelkérelmemet:) Amúgy nem tudom mi fog rám várni a Seattal remélem valóban jól járok vele:) Amúgy ez egy olyan autó volt ami egy hétig nem bírta volna ki abban a kereskedésben ^^ Szóval mákom volt ! |
Előzmény: Leadfoot (7860)
|
|