Fatboy Slim Creative Commons License 2008.01.10 0 0 1051

A múlt sérelmei nálunk nem akármilyen sérelmek, ezt ne mismásoljuk el... Lehet, hogy te nem érzed át a magyarság történelemből fakadó problémáit, de mi sokan igen. ti az egzisztenciátokat akarjátok igazolni, mi orvosolni próbáljuk a magyarság jelenkori hiányosságainkat. máshol tartunk. és pótcselekvéseket emiatt még nem kellett megeszközölnöm.

 

az hogy egy nép nem bűnös, azt te ne akard megállapítani, mert meg bírtatok választani egy ficot, ezt pedig a TÖBBSÉG tette, nem az EGYES ember. magyarul, többen vannak gyűlölközők, mint a békés polgárok. nem haggyák érvényre jutni jóakaratot. ez a legnagyobb sérelmem. és amikor ez sorozatos, és soha meg nem szűnő dolog, ráadásul egy politikai hatalom ennek nem mond nemet, akkor nincs miről beszélnünk.

 

bánt-e valaki jelen pillanatban? sajnos ebbe is "belenyúltál". egy multinál dolgozom, ahol kelet-európai társvállalatok munkáit hozzuk át az itteni céghez. hozzánk csapták a szlovákokat is, ami egy speciális helyzetet teremtett. ott tesznek nekünk keresztbe, ahol csak tudnak. a mai napig nem tudták megindokolni, miért. és nem az elős ilyen tapasztalatom.

nem rajtam múlik. énnekem megvan a kellő intelligenciám ahhoz, hogy nyissak, csak avalahogy a befogadással nem találkozom sosem.

Előzmény: jubiliumi évad (1044)