VT22 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 811
Ma a 15:30-as vonattal utaztak Kkfházára. Csongrádig egyedül voltam a Bz mellékben, azután sem lettünk nagyon sokan, max. 15 emberrel futottunk be Kkfházára. Nagyon kevés.

Amin lepődtem, hogy a vonatunk Szentesen nem várja be az érkező szolnoki személyt. 1 perc se kellett volna hozzá, amikor elindultunk Szentesről akkor fékezett le az érkező Usgyi. A kallertől megkérdeztem miért van ez így, erre azt mondta, hogy Hékéden van lehetőség átszállásra.

Ezt eleve hülyeségnek érzem. Megértem, hogy most nem akarják esetleg késve indítani a kkfházi vonatot egy szolnoki késés miatt, de azt a néhány percet ki lehetett volna játszani a menetrend tervezésekor!

Hozzáteszem: Jelenleg az Elvira nem dobja ki a hékédi átszállás lehetőségét: A 7224-es szolnoki vonat 15:28-kor érkezik Hékédre, a Kkfházi 15:33-kor van ott. Ennek ellenére az Elvira az egy órával korábbi szolnoki vonatot javasolja egy Kunszentmárton-Csongrád távra. Biztos nagyon szép látvány, hogy Hékéd-Szentes között két vonat megy egyszerre, de szvsz csak az utasok fölösleges szívatása.