Csokis
2008.01.08
|
|
0 0
7
|
Kivéve, ha kintről jön. Akkor -azt hiszem- a Józsefvárosi pályaudvarig követhető, ott meg van egy fekete lyuk, ami elnyeli. De ezt a M. Kir. Posta sosem ismeri be, ők azt állítják, hogy meg sem érkezett. A feladó oldali cég meg azt állítja, hogy ő átadta a M. Kir.-nak. Sakk, matt! Annyi fórod van, hogy kinti postáknál kisebb értékig még "normál" csomagra is van valami biztosítás féle. Nekem legalábbis az angol ebayes faszi elküldte másodszor is a cuccot azzal, hogy "majd megtéríti a posta", pedig nem biztosított csomagként kértem. Igaz, másodszorra már csak egy kinti haverom címére volt hajlandó küldeni, ide Magyarisztánba nem. Ott lehet benne némi kavar, hogy ez viszonylag kisméretű cucc volt, lehet, hogy nem csomagként, hanem kiscsomagként -németeknél päckchen, angoloknál nem tudom, mi ez, és hogy tényleg létezik-e?- adták fel, amit az egyik oldal könyvel, a másik meg nem. De mindegy is, amikor például a német barátaink karácsonyi csomagját nyúlták le, akkor kerek perec közölték, hogy én nem "tudakozódhatok", csak a feladó, húzzak a 'csába. |
Előzmény: KaPé (4)
|
|