exon_rock Creative Commons License 2008.01.07 0 0 864

Szempont volt még az is hogy van benne herfli is. A Szabad a szó számot is nézegetjük. Egyyelőre még nem kezdtünk bele, mert januárban pihi van (családi okok), nem is próbálunk egyszer sem. De az biztos, hogy a Titkosügynököt kicsit rockosabbra vesszük, de majd kiderül merre kanyarítjuk amikor elkezdjük próbálni:-)

Lehet hogy olyan szinten szétszedjük, mint a Csipkerózsikát... (ja, a youtube-ra feltöltöttem 4 videót ami a karácsonyi bulinkon készült)

A bluesos hangzás nekem is úgy tűnik eléggé háttérbe szorult az albumon:-( Hát változnak az idők... A fekete madár nagyon nagy szám! Zeneileg/szövegileg/előadásilag egyaránt! Remélem klasszikussá válik.

A ripacsos megjegyzésedre: maximálisan egyetértek veled - az már csak egy szerep, ami valljuk be: már nem áll igazán jól az öregnek. Főleg ha az "engedély nélküli" fényképezés/videózás miatti időnkénti kirohanásokat se felejtjük :-)

Úgy érzem már előadóművésznek tartja magát inkább mint ripacsnak - de ez nem is baj - én is annak tartom inkább. Majd mi visszük az elejtett zászlóját :-)

Előzmény: pudingman (863)