Biovadász Creative Commons License 2008.01.07 0 0 10507
"Idióta szomszéd ma este nekiállt tüzijátékozni, mert neki tetszik... A kurvaanyját, a kutyánk nem mer kimenni enni, mert ez a barom fölénk lődözi a rakétáit. Mellesleg nemhogy nem használhatná, nem is lehetne nála még ilyen. Első körben megúszta egy kis leugatással, meg egy feljelentés kilátásba helyezésével, remélhetőleg ez hat."

Van olyan tüzijáték ami egész évben használható, és ha valaki csinálni akarja mert neki tetszik, akkor nem kötelező tekintettel lennie a kutyás szomszédokra.

Amúgy meg válaszolhatná azt, amit a kutyás felső szomszédom nekem amikor az ugyatás miatt szóltam: "majd kitalálok valamit. De úgy sem tudsz tenni semmit ellene"

Amúgy valamit tényleg kitalált (vagy a kutya komolyodott meg) az állandó ugyatás megszűnt.
Cserébe hétvégenként amikor porszívózik, felhangosítja a zenét hogy tűlüvöltse a porszívót és mellé kapahangon énekel. :)
Most vasárnap felszóltam neki porszívó végén két zeneszám között, hogy "hát nem valami jó a hangod". Elhallgatott. Szerintem csak most jött rá, hogy tényleg minden áthallatszik, eddig azt hitte hogy csak magának énekelget. :)
Előzmény: toto92 (10503)