dcarter4 Creative Commons License 2008.01.05 0 0 1836

Újfent üdvözlök minden kedves fórumozót!

 

Sajnos az elmúlt 2 hónapban nem nagyon volt rá időm, hogy a fórumot böngésszem, de most végre sikerült behoznom a lemaradást.

 

Krike annyit üzennék neked, hogy tapasztalataim alapján ugyanazon területen 1 áramütés elektrolízissel kb. ugyanannyira fáj, mint 1 kisebb terület meglövése lézerrel. Tehát 1-1 lövés kibírható, viszont egymás után több lövésnél már igencsak érződik a fájdalom. Viszont érdemes túlélni... És az 5 perc, amennyi neked lesz, az igazán nem sok idő. :-) Én 1-1 órákra megyek a Doktor Úrhoz.

 

 

Magamról annyit, hogy júniusban voltam a teljes lábammal a 3. kezelésen Kádár Dr. Úrnál, és azóta még nem nőtt vissza annyi szőr, hogy mehessek a 4. kezelésre.

Eredetileg decemberre lett volna esedékes a 4., de megbeszéltük, hogy még várunk, mert úgy kell keresni a szőrszálakat.

 

Öszehasonlításképpen: a lábszáron jobb az eredmény, mint a combon. A combomon  az erősebb szálakkal ugyanaz a helyzet, mint a lábszáramon (bőven volt az is :-), de már alig van); a kevésbé erős szálakból viszont még van bőven. Azt majd a többi 3 kezelés elintézi :-)

 

Igaz, még nincs vége a kezeléseknek, de már most örülök, hogy ha bárhova megyek több napra fürdeni, akkor nem kell foglalkoznom a lábammal, mert ha leborotválom, akkor kb. 2 hétig nem nagyon látszik semmi a lábszáramon, de utána is csak egy-egy kisebb felületen van néhány erősebb szál, amit még nem írtott ki a lézer.

3 kezelés után rosszabb eredményre számítottam. Mivel én is minden megtakarított pénzemet erre költöm, ezért legalább egy kis optimizmussal tölt el, hogy tényleg ér valamit. És olyan sokat szenvedtem már a szőreimmel, hogy soha nem fordulnék vissza. Egyelőre csak biztatni tudok mindenkit. A későbbi eredményről majd még beszámolok.

 

Valamint más területeket is el akarok kezdeni a Doktor Úrnál, mert akad még rajtam bőven...