Zs666 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 1833

Én is csak szeretném megerősíteni az előttem szólót!

Ígértem, ha túl leszek a második kezelésen Kádár Doktor-nál, beszámolok. Hát már elég régen túlestem rajta... Így legalább már "eredményről" tudok beszámolni.

Emlékeim szerint, aug. második felében voltam a második kezelésen. Fanszőrzet, hónalj, és az áll egy része. Azóta nem voltam, mert sajnos olyan gyógyszert szedek pillanatnyilag, ami mellett, nem szeretnék lézeres kezelésre járni. Tavaszra tervezem a harmadik kezelést.

Eltelt 4,5 hónap a második kezelés óta. Az államon gyakorlatilag azóta kb. 3 szál keményebb, zavaró szőrszál nőtt vissza. A hónaljamon a szőrzet kb. 75%-át sikerült elveszítenem. A fanszőrzetnél, azon a részen, ami látszik (:-D) kb. 15 szál szőr nőtt vissza, gyakorlatilag szinte semmi. Ezeket a következő kezelésig csipesszel kihúzom! ;-) A "kényesebb helyeken" több visszanőtt, de lényegesen vékonyabb, szinte láthatatlan pihe. Én teljes sikerként élem meg, mert az első kezelés óta, gyantáztatnom nem kellett. Az első kezelés után 3 héttel kezdtek visszanőni a szőrszálak, de a második után legalább 5-6 hétig gyakorlatilag nem nőtt vissza egy sem. Aztán kinőtt annyi, amennyit írtam, és azóta ezen a szinten is maradt.

Nem olcsó mulatság, fájdalmas is (az elsőt én nem éreztem, de a második nagyon gáz volt...), de megérte kiszorítani a konyhapénzből!