Igen, a felvetésed nagyon jó, éppen most dolgozok a kérdésen. A sötétség terjedési sebességének megállapítása után, nekem is ez jutott eszembe először.
Az eddigi eredmények azt mutatják, hogy ez lehetséges (igaz egy baj van, sajna nem Te fogod ezt megvalósítani -sőt még én sem), illetve szükségszerű.
A lehetőség-szükségszerűség abban a logikában van, hogy mivel a sötétség terjedési sebessége nagyobb kell legyen a fénynél (emlékeztetőül átmeneti tér-idő pulzálás), ezért antianyag közegben szükségszerűen megfordul a folyamat.
1998-ban megalkotott elméletem szerint a a világmindenség 98%-nak antianyagnak kell lennie (Frutchiner "szétesés-elmélet"-ének cáfolata), tehát a "nagy fényes bum"-nak be kell következnie.
Azzal nagyon sokat segítesz-segítettél, ha szilveszterkor elég sok pezsgőt iszol,-ittál.
Ugyanis a pezsgő ivás rugalmasan sztenderdizálja a kommunikációval létrejött robosztus minőségi indikátorokat, amelyek viszont valós idejű csatlakozási pontokat hoznak létre, és ezek segítik a fény visszaűzését a napba.
Nagyon Boldog Új Évet kívánok Neked.
Loncs69