Törölt nick Creative Commons License 2007.12.31 0 0 397

Egy röpke számítással (napi 5ezer, havi 100ezer) kiszámítható, hogy én is havi min. 20 munkanapra értettem.

Állambácsi semmit nem akaszt le, mert a bébiszitterek általában nem adnak számlát. Havi nettó százezer nem olyan rossz, nekem a GYED-em jóval kevesebb volt ennél, pedig 0-24-ben "dolgoztam", vagy, hogy mást ne mondjak, egy szakképzett csecsemős nővér ennél jóval kevesebbért dolgozik 3 műszakban. Engem anno (3 éve) olyan "szitterek" hívtak fel, a Micimackó közvetítésében, hogy azt hittem, elájulok. Havi 100+benzinpénz (Békásmegyer-Kőbánya viszonylat), és ez még a legolcsóbb volt, volt aki közölte, h 1200,-/óra. És a kapanyél kiesett a szájukon.

Mondjuk Micimackóéknál a hecc kedvéért én is végigseggeltem egy ilyen "tanfolyamot", 3 napos volt és nagyrészt arról szólt, h mennyire jól lehet keresni sintérként. Ja és megtudtam, h a kerékpározás szinonímája nem biciklizés, hanem biciglizés, konzekvensen :-DD

Szóval nem akarok én bántani senkit, én is sintérkedtem Balázs mellett, de nekem ez terápia volt GYES-betegség ellen, nem reméltem, hogy majd ebből fogok meggazdagodni.

Higgyétek el, havi 100ezernél többet nemigen fog senki kicsengetni egy gyerek napi 8 órás felügyeletéért, ez amolyan lélektani határ.

Előzmény: marcsi426 (395)