Bíborköpenyeslovag Creative Commons License 2007.12.31 0 0 20
Írta a srác lejebb hogy az autótípusanicknévben a halála. Ebben van van valami.

Nekem van kisebb és nagyobb autóm, sőt motorom is. Most cseréltem le a "kisautót" egy Sport Swiftre, de attol független hogy az előző rohangálósokhoz képest egy kis vadmacska a gép, nem gondolom hogy Shumi lettem volna és nem gondolom hogy egy csapásra királyabb sofőr lennék mint előtte voltam. A másik gépem egy 2,5-es V6-os Vitara. A motorom meg egy Bandit. Negyedik x -emet taposom, 18 éves korom óta vezetek és sosem volt balesetem. Igaz nem a fővárosi erezdelahajamat típusú helyen lakom, de azért az sem mondanám hogy amerre élek nincsenek állatok.

Szerintem nem lehet általánosítani, illetve én inkább korhoz tudnám kötni a farokhosszabító magatartást. Ez sem általánosítás csak megfigyeléseken alapszik. Meg kellene tanulnunk már autótól és kortól független vigyázni egymásra az utakon, de sajna mint a magyar politika, ez kinőhetetlennek tűnik.

Még mielőtt kapnék a fejemre, leszögezem én sem vagyok szent, viszont amikor eleresztem magam illetve inkább a gépek valamelyikét, elsődleges szempont hogy lehetőleg senkit ne zavarjak, és olyan helyen teszem ahol a körülmények is megfelelőek. :))