klsderm Creative Commons License 2007.12.31 0 0 1827
Kedves Krike87

Az elektrolízis után több-kevesebb heg maradhat vissza. Erről sokat tudnánk vitázni. A lézer kezelés után a bőr felfrissül (vagy megég). Lásd fotógaléria http://www.kadardr.hu/galeria.htm első kép.

A lézer káros hatásáról:

A korai mellékhatás egyszer a megégés lehet. Ha túl sok energiát adunk, a bőr megéghet, ha túl keveset, akkor elmarad a hatás. A megégésnek a legtöbb esetben nem marad semmi nyoma, de ritkán előfordulhat, hogy pigmentáció (barnás elszíneződés) vagy depigmentáció (fehér folt) hátrahagyásával gyógyul. Súlyos esetben heg is maradhat vissza. Ezek gyakorlott kézben fél százalék körül, alatt pregnálnak.
A késői mellékhatásoknál igazából csak a tapasztalati tényekre lehet hagyatkozni. Fél évszázada alkalmazzuk a nagyenergiájú fényt és sokan - orvosok és nővérek is- szenvedtek maradandó szemkárosodást (megvakultak), mert nem tartották be az elővigyázatossági szabályokat. Nem tudok arról, hogy valamilyen késői káros hatása lenne a lézerfénynek.
Bizonyítottan a fénynek rákkeltő hatása az ultraviola sugárzás (400 nm alatt) tartományban van. A különböző lézer és villanófény készülékek ezen hullámhossz érték felett működnek.

A kezelőfejet nem sterilizáljuk, mert tönkremenne. Ép bőrön végezzük a kezeléseket, nem is szükséges a fejnek csíramentesnek lenni. Kezelések után a kezelőfejet alkoholos gézzel tisztítjuk.

Nem tudom, hogy mit jelent a „folt” a hasán. Ezt látni kell.

A legkisebb kezelt terület 10 000 Ft/alkalom. Ha valaki csak a nagyajkakat kéri az kb. 5 perc. Ön egyszer már befáradt hozzám, majd átnézte a honlapomat és segített. Az a legkevesebb, ha köszönetem jeléül ingyen elvégzem a kezelést.

Amúgy 2 hónapja elromlott a gép kezelés közben, és egy combszőrtelenítésnél vagy húszszor leállt. Két hétig volt a szervizben. Remélem, most ez nem következik be.

Volt egy páciensem, egy aknés fiú, amikor ő jött, mindig valamilyen kütyüm leállt. Vagy az óra, vagy a nyomtató, vagy a számítógépem. Az édesanyja mondta, hogy a fia mindent leállít a jelenlétével. Azt is remélem, hogy Ön nem ilyen fenomén.

Várom szeretettel, kérjen időpontot Évitől.

Kádárdr
Előzmény: Törölt nick (1825)