"...szivessen megnéztem volna ötvenezer pinábol álló hadsereget ...Mit gondolsz erröl?"
Azt gondolom, hogy ennyi pinát nemcsak megnéztem volna... :))
igen, a legnemesebb szerved nyilvánvalóan vissza is húzódott volna a helyére, ha ennyi öntudatra ébredet nőt lát-kegyesen megkímélve a koponyacsontod.
Szivesen lettél volna te is bőrzacsis hadifogoly a csajoknál, mi.-te herezacskós hadifogoly lettél volna. ja bocs, most is az vagy, csak a fejedben.
------------------------------------------
Betűhalmazodból csak annyit tudtam kihámozni, hogy ezt a részt nekem címezted, ezért engedelmeddel reagálnék rá. Összességében csak annyit tudok mondani, hogy mivel a történelemben nincsen ha, ezért igazából fogalmam sincs, mit is kezdtem volna ennyi fehérszemély társaságában... valószínűnek tartom, hogy azért hamar feloldódtam volna. A források tanúsága szerint mindenesetre nem volt olyan sanyarú a férfiemberek sorsa arrafelé, mint ahogy te beállítod. A korabeli leírások arról tájékoztatnak minket, hogy az asszonytársadalmaknak égető szükségük volt a nemzőanyag bármi áron való beszerzésére, ezért szívesen látott vendégek voltak az eredeti értelemben vett Amazóniában a másik nem képviselői. Semmi okunk nincs azt hinni, hogy ezek az asszonyok a közéjük vetődő hímneműeket birka módjára lemészárolták volna, sőt, szerintem éppenséggel örültek minden alkalommal a "friss húsnak". Ezért arra kell gondolni, hogy valóban "szívesen lettem volna bőrz..csis hadifogoly" azokon a vidékeken a régi időkben, ebből következőleg nem tudom, hogy minek kellett volna visszahúzódni (?) :)) Nem is értem :D