Sogndal Creative Commons License 2007.12.30 0 0 456
Azé szivessen megnéztem volna ötvenezer pinábol álló hadsereget amint szép rendezett nsorokba fegyelmezetten menetelnek. Képzeld el mennyi tipikus nöi ellentét lehet ennyi nö között.- mire gondol hengeres agyad?
a külsőségekre épülő viszályokra? nos, ezek a nők már eljutottak arra a szintre, hogy felülkerekedjenek a kicsinyes, egysíkú ellentéteken, amit a nem kevésbé egysíkú és behatárolt világkép próbált rájuk kényszeríteni. ez az, amire te sosem leszel képes.







Egyvalami azér nem nagyon értek. Épeszü férfiemberek hogy hihetnek olyasmiben, hogy nők ijjat tudnak kffeszíteni meg karddal és bárddal tudnak harcolni.

Gondokozzatok má el jozanul: egy nő mégha a mellit le is vágja, menyire bir kifeszíteni egy ijjat? És ha kifeszíti milyen meszire röppen belüle a nyilvesszö? Harminc negyven méterre?-

tudod picinyem, az izom a legképlékenyebb( kedvedért: legkönnyebben alakítható) szervünk, így sokkal inkább ahhoz kell épeszű embernek lenni, hogy ne higgyünk bizonyos determináltágban, hanem bennünk kell, hogy legyen a változtatóképesség.
persze, a te ősprimitív szinted még nem jutott el el idáig,úgyhogy ajánlom a majomketrecet, ott végre teljes értékűnek érezhetnéd magad, hisz nem kellene ez az örökös görcsös bizonygatási vágy.




A nöi harcosokkal ugyanaz a problema mint a nöi sportolokkal. Nemrég volt egy riport a sporttévébe egy kézis edzövel, aki csajokat edz. Nagyon finoman fogalmazott de a lényegen nem változtat. Aszonta, hogy a nöi sportoló sokkal érzékenyeb a külsö körülményekre mint a kan. Én inkább úhgy mondanáém hogy a csajoknak mingyá minden bajuk van. Pl. hideg van, büdös a levegö, épen megjött nekik stb.

óóóó, igen!
a férfiak bámulatos erejét, kitartását bizonyítja- mindamellett, hogy képesek önmagukat legyőzni- hogy bár-pusztán nemük miatt-folyamatos előítéletáradat, diszkrimináció, lenézés sújtja őket nap mint nap,több ezer éve,-bár van egy néhány pszichológiai hatása(pl önlebecsülés) mégis fele annyi öngyilkost, őrültet, csövest és alkeszt találunk köztük! hisz ők bátran és mosolyogva, tele életerővel néznek szembe problémáikkal!






"...szivessen megnéztem volna ötvenezer pinábol álló hadsereget ...Mit gondolsz erröl?"



Azt gondolom, hogy ennyi pinát nemcsak megnéztem volna... :))


igen, a legnemesebb szerved nyilvánvalóan vissza is húzódott volna a helyére, ha ennyi öntudatra ébredet nőt lát-kegyesen megkímélve a koponyacsontod.



Szivesen lettél volna te is bőrzacsis hadifogoly a csajoknál, mi.-te herezacskós hadifogoly lettél volna. ja bocs, most is az vagy, csak a fejedben.